Vezzino Picturebox

Presenteer uw bedrijf met de unieke picturebox.

Vezzinopicturebox.

Geluiddempend

We voorzien de pictureboxen van geluiddempend materiaal, onzichtbaar verwerkt achter de full colour doeken. Ideaal voor kantoortuinen en ruimtes met een open plafond.

Lichtgevend

De frames worden voorzien van duurzame led verlichting. Met zelfs de optie om deze dimbaar te maken en aangestuurd te laten uitlichten. De full colour doeken in de Pictureboxen, krijgen een fantastische uitstraling.

Verwisselbaar

Full colour doeken, voorzien van een door u gewenste afbeelding, kunnen eenvoudig meerzijdig worden aangebracht en worden gewisseld. U kunt de wand ongelimiteerd aanpassen aan de ruimte.

Plug & Play

Door de snelle opbouw en de eindeloze combinaties die mogelijk zijn, kun je in handomdraai een picture box plaatsen die overal toepasbaar is.

VEZZINO @ ONTWIKKELING

De gewenste sfeer uitdragen. Mooie pakkende beelden als communicatiemiddel moeten de klant verleiden tot een bezoek aan uw bedrijf of instelling. Vezzino vertaalt uw bedrijfsfilosofie naar een uniek en op maat gemaakt format.
De door Vezzino ontwikkelde picturebox is in diverse maatvoeringen leverbaar en kan desgewenst worden uitgevoerd met duurzame led verlichting. De Vezzino picturebox is stapelbaar en connectief zodat een scheidingswand of zelfs een gehele picturebox muur tot de mogelijkheden behoort. Full colour doeken, voorzien van een door u gewenste afbeelding, kunnen eenvoudig meerzijdig worden aangebracht en worden gewisseld. U kunt de wand ongelimiteerd aanpassen aan de beurs- of presentatieruimte.

Vanzelfsprekend kunnen wij met onze expertise, het gehele traject voor u uit handen nemen en de presentatie van design tot plaatsing voor u verzorgen. Uw eigen huisstijl, herkenbaarheid en communicatie passen wij desgewenst in de ontwerpen toe.
De mogelijkheid bestaat om voor een vast bedrag per week op financial lease of huurbasis gebruik te maken van de Vezzino picturebox. Met als optie een aantal maal per jaar de look & feel van de picturebox tussentijds aan te passen.
Totale ontzorging door Vezzino!

Vraag naar onze mogelijkheden in financiering

Vraag naar de mogelijkheden